ZONDAG 8 JULINadat de kinderen zich hebben kunnen uitleven in de namiddag maken we ’s avonds ons podium weer klaar voor de gitaren. De Brusselse band GUMBOGUMBO opent de debatten. De vierkoppige band brengt een mix van Rock en Blues met een toets HipHop, Funk en Fuzz erbij. Hun nieuwste EP ‘Nothing To Lose’ werd uitgebracht onder het label van Monsieur Paul (Triggerfinger). Die EP staat voor potige Rock in de stijl van Triggerfinger, Rival Sons en Royal Blood. 

We gaan verder met zowaar Nederlandstalige Rock. De vier heren van WOESTEN mengen hun liefde voor Gorki, Noordkaap, De Mens en The Scene met stevige gitaarpartijen en herkenbare refreinen. Op 5 jaar tijd nam de band al 3 EP’s en een album op, onder meer in samenwerking met Erik Van Biesen (Gorki) en Jasper Steverlinck. Aan hun laatste release, het album ‘Waterlander’ werd tevens een zwartwitfilm en een theaterconcert gekoppeld. Gekker moet het niet worden, aldus de band.

De zondagavond wordt stevig afgesloten met een donderslag bij heldere hemel. DAREDEVILS knalt door de geluidsbarrière! Dit equivalent van The Dirty Daddies schoot in 2016 als een raket uit de startblokken. Mash-ups van allerlei verschillende genres zullen vele artiesten laten passeren die avond: Foo Fighters, Status Quo, Metallica, ZZ Top maar ook Toto, Bon Jovi, Queen en Golden Earring en zelfs Katy Perry, Usher en Pitbull.
Denk aan confettikanonnen, meezingmomenten, special effects, crowdsurfs, schaamteloos dansen en de nodige portie bier. De kans bestaat dat je maandag een schorre keel zal hebben, maar we hebben je gewaarschuwd! We hebben trouwens een goede remedie voor die pijnlijke keel.