MAANDAG 9 JULICROOKED STEPS wordt omschreven als een energieke Blues-Rock band beïnvloed door artiesten als Seasick Steeve, The Black Keys en Black Box Revelation en The White Stripes. De muziek van het Gentse duo bestaat uit vette gitaarriffs, melodieuze zanglijnen en catchy ritmes. In 2016 doken ook zij samen de studio in met Erik Van Biesen (Gorki) en brachten ze hun eerste EP "Fingers Crossed" uit.

In 2016 stond The Jagged Frequency op ons podium tijdens Nacht van de Jeugd. Voeg aan dit Garagerockend duo een derde man toe en je hebt MOAR, de tweede act van maandag. In 2016 bracht het collectief hun eerste EP ‘I Wanna Horse’ uit. Een jaar later volgde een album ‘Future Furby’. 17 niet te lange tracks boordevol Surf, Garage en Punk.

De editie van 2018 wordt afgesloten door KOYLE. De cover- en tributeband uit het Genkse bestaat al meer van 20 jaar. Ze zijn in al die jaren blijven investeren in hun muziek om het volk te geven wat ze verdienen. Hun set is een mix van oudere Hardrock en Rock nummers en nieuwere Rocksongs. Maar de constante in hun set is een vette Rocksound, een spetterende show, een beestige geluid en een vat vol energie.
In 2012 won de band ‘The Clash of the Coverbands’, een Benelux wedstrijd tussen honderden Cover- en Tributebands. Dit gaf een extra boost aan hun carrière en zette de teller van aantal gigs al snel boven de 1000, zowel in België, Nederland als Frankrijk. Ze bouwden een uitstekende live-reputatie uit die ze deze zomer aan ons komen bevestigen.