PRAKTISCHHoe geraak je op Wortel Kermis?
Er zijn verschillende manieren om eenvoudig op Wortel Kermis te geraken. Om de parkeerdrukte te vermijden raden wij aan met de fuifbus, fiets of het openbaar vervoer te komen. Kom je toch met de auto of wil de vororaf de locatie al een opzoeken, geef dan volgend routeadres in: Worteldorp 28, 2323 WORTEL

Met de fuifbus
Sinds dit jaar kunnen inwoners van de naburige gemeenten gebruik maken van een GRATIS FUIFBUS. De uren vind je in onderstaande tabellen: 


Met de fiets
Woon je in de buurt? Neem dan de fiets om de parkeerdrukte zo veel mogelijk te mijden in ons dorp. Je fiets kan je makkelijk parkeren rondom het terrein.

Met het openbaar vervoer
Ook met het openbaar vervoer geraak je makkelijk op Wortel Kermis. Lijnbus 430 van De Lijn rijdt van Meersel-Dreef tot in Reusel en omgekeerd. De halte Dorp in Wortel is vlak naast het terrein gelegen.

Met de auto
Wortel is vlot bereikbaar vanuit Antwerpen, Breda, Tilburg en Eindhoven.

  • Vanuit Antwerpen (30min)

Neem op de E19 afrit 2 – Loenhout, volg de N114 richting Hoogstraten waar je links de N14 opdraait. Na 700m sla je rechts af richting Wortel, de N124. Na 3km rijden ziet u het terrein aan uw rechter kant.

  • Vanuit Breda (30min)

Neem op de E19 afrit 1 – Meer, volg de N146 richting Meer en vervolg naar de N14. In Hoogstraten sla je links af richting Wortel, de N124. Na 3km rijden ziet u het terrein aan uw rechter kant.

  • Vanuit Eindhoven (45min)

Neem op de E34 afrit 10 – Turnhout-Centrum, volg de N19 richting Turnhout waar je links de Parklaan (R13 ring Turnhout) opdraait. Op het einde van de ring sla je links af richting Merksplas (N124). In Merksplas neem je op de eerste rotonde de eerste afslag  richting Wortel. Na 6.5km rijden ziet u het terrein aan uw linker kant.

Eten en drinken
Op het terrein kan u genieten van gratis live-muziek en van drankjes aan democratische prijzen. Wij vragen u dan ook GEEN EIGEN DRANK mee te brengen. Stad Hoogstraten biedt tevens een eetkraam aan voor de feestvierders.
Voor alcoholische dranken kunnen de medewerkers van Wortel Kermis ten alle tijden vragen of u uw minimum leeftijd kan bewijzen. Alcoholische dranken zullen enkel verkocht worden aan +16-jarigen.

Cash / bancontact
Drankbonnen kunnen aangekocht worden aan het bonnenloket. De betaling kan met cashgeld of met bancontact (geen kredietkaarten). Wortel beschikt niet over een banckautomaat dus indien u cashgeld vergeten bent, kan u toch nog steeds bij ons terecht voor uw drankbonnen.

Denk aan je oren!
Ondanks dat wij ons houden aan de geluidsmetingen kan gehoorschade nog steeds optreden. Breng je oordopjes mee of haal gratis oordoppen aan het bonnenloket.

Toiletten
Zowel op het terrein als in de lokalen van jeugdhuis ’t Slot zijn er toiletten ter beschikking. Gelieve hier gebruik van te maken en niet te wildplassen. Heb tevens respect voor de toiletten. Moest er een probleem zijn met de toiletten, kan u dit steeds melden aan het bonnenloket.